Dødsboer

Et dødsfald kommer ofte uventet, og der kan være meget arbejde forbundet med et dødsbo. Det kommer ofte bag på arvingerne hvor stor en mundfuld, det er at varetage boets deling, og mange mister overblikket. Derfor anbefaler vi, at man tager en advokat med på råd. Der skal gøres opmærksom på, at såfremt arvingerne i første omgang forsøger sig på egen hånd, og giver op undervejs i processen, kræver det ofte mere tid for en advokat at rydde op i boets forhold.

Vi hjælper med valg af bobehandling. Valg af skifteform er vigtig – f.eks. i forhold til skat. Der er følgende måder at skifte på:

N

Boudlæg

N

Ægtefælleudlæg

N

Uskiftet bo

N

Privat skifte

N

Forenklet privatskifte

N

Bobestyrerbehandling

Medlem af

Arvemæssige konsekvenser

Vi hjælper i øvrigt med rådgivning omkring arvemæssige konsekvenser i fremtiden, pensioner og forsikringer samt salg af aktiver mv. Sidstnævnte er en af de ting, som kan have økonomiske konsekvenser, hvis det ikke sker på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde.

Gratis rådgivning

Som en særlig service kan vi kan indledningsvis yde op til en times gratis rådgivning i forbindelse med overvejelse om boets behandlingsmåde, således at der ikke opkræves betaling, selv om arvingerne efter konsultationen ikke ønsker at bruge vores bistand til boets behandling. Denne indledende rådgivning er alene gratis, når den ydes til boets arvinger som sådan, således at rådgivningen omfatter alle boets arvinger. Denne gratis rådgivning involverer ikke bistand til udfyldelse af blanketter mv.

Kontakt os og hør mere

Se også vores andre arbejdsområder